Kriston Intim Torna Férfiaknak

Rottenbacher Mónika Kriston Tréner

Tabu helyett egészség és öröm

A Kriston®-módszer hatásosságát az egyedülálló oktatási módszernek és a különleges mozgásanyagnak köszönheti. Segítségével a rejtett izmaid erejét és állóképességét fejlesztheted, ezáltal képes leszel megóvni alhasi szerveidet.
Intim torna férfiaknak

Miért jó a Kriston Intim Torna férfiaknak?

A Kriston Intim Tornáról

A Kriston Intim Torna erőteljes hatású tréning, ahol a kliens olyan tudásra tehet szert, amivel védheti a hasi szervek egészséges funkcióit és fejlesztheti a szexuális szervek feletti kontrollt. Mindezt a Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz teszi lehetővé: mozgásprogram + alhasvédő szokások + funkciót javító gondolkodási stratégia.

A 12 órás tanfolyamon létrejövő változás az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jótékony adalékként szolgál az egészséges férfi léthez. A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási és izomfejlesztő módszerének, valamint az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. Tudatos gondoskodás hiányában sok férfi jelentős életminőség romlást élhet át: spermatermelés hiánya, az aranyér, herevéna-tágulat, a merevedési zavar, libidó hiánya, a korai magömlés, a prosztatagyulladás, prosztatamegnagyobbodás, vagy annak eltávolítását követő esetleges inkontinencia. A változtatás elkerülhetetlen a változáshoz.

Kriston Intim Torna a következő elemekből áll össze:

1.) Medencefenék izmainak fejlesztését garantáló Kriston koncepció segíti a hallgatókat abban, hogy a tornagyakorlatokat helyesen és hatékonyan végezhessék. A Kriston Andrea által kifejlesztett oktatásmódszertan lépésről lépésre segíti a záróizmok komplex tréningjének elsajátítását, melynek során látványosan erőssé válik a pénisz és a prosztata alatt átívelő-, a barlangos testet beburkoló-, a végbelet körbefonó izomzat. Az erőnövelés hatására erőteljesebbé válik a magömlés, intenzívebb lesz az orgazmus, megszűnik az utócsepegés, fejlődik a vizeletelzáró képesség és fiatalosabbá válik a merevedési szög. A prosztata intenzív mozgatása miatt a mirigyműködés fokozódik, és élénk hormonfürdő támogatja működését. A pénisz funkciója tudatosabbá válik, az erekció erősebb lesz, fokozódik a magömlés kontrollja, és a pénisz átmérőjében, illetve hosszában is visszajelzi a hatékony gyakorlást. Az érzékelés fejlesztő gyakorlatokkal a helyes mozgást mindenki maga képes ellenőrizni. A hatékonyság életkortól függetlenül garantált. A tanfolyam során 300, egyre összetettebb gyakorlat elsajátítása nyújtja a garantált Kriston gyakorlatok ismeretét. A tréning végeztével egy edzésélettani szempontból felépített gyorsaságot, erőt, állóképességet és koordinációt fejlesztő egyéni mozgásprogramot és egy 15 perces hatékony gyakorlást segítő hanganyagot kapnak a résztvevők az otthoni önálló fejlődés segítésére.  Az egyéni mozgásprogram egy jeligével beazonosított, anonim kérdőív alapján kerül összeállításra.

2.) A védő szokások egyszerű betartásával, mindenki képes lesz óvni a hasi szerveit, alhasi izmait, az azokat ellátó ereket és a hasi kötőszövetrendszert.  

3.) A Kriston Intim Torna feszültségoldó történetei segítenek feltárni a funkciózavart okozó forgatókönyvet, amit egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. A szervekhez kötött elraktározott gátló érzelmek feloldása és a feszültségoldó folyamatok segítenek egészségforgatókönyvünk létrehozásában. Ennek eredménye az a változás, mely megnyilvánulhat a libidó növekedésében, a magömlési kontroll megszerzésében, a biztos erekcióban, a prosztata, herék, húgyhólyag egészségében, a Tesztoszteron hormon hatékonyabb érzetében, aranyér, herevéna-tágulat visszahúzódásban, a székrekedés, vizelet-, székletmegtartási nehézség, gyulladási hajlam megszűnésében, a termékenység növekedésében. A tréning során a nők szexuális természetével és az orgazmusukkal kapcsolatban is hasznos ismeretre tesznek szert a résztvevők. Felméréseink szerint a tréninget végzett férfiak 100%-ban jelezték vissza a pozitív irányú változást. A tanfolyamon kezedbe veheted a gyeplőt, és rájöhetsz, hogy a Kriston-módszerrel miként javíthatsz jelentősen életed minőségén.  

A gyakorlatok helyes elsajátítása és rendszeres végzése a fiatal felnőttkortól kezdve minden életkorú férfi egészséggondozásához javasolt megelőzésként és a tünetek felszámolására. A Kriston Intim Torna férfiaknak tréning 17 éves kortól ajánlott.

A tréning menete

Segítek neked!

Rottenbacher Mónika

Rottenbacher Mónika

A Kriston Intim Torna trénerképzésén és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír gondoskodni, karbantartani, fejleszteni gátizmainkat. Mivel „rejtett” izmokról beszélünk, csak akkor foglalkozunk vele, amikor már tünet van. Célom, hogy minél több nőhöz, férfihoz, sőt a tinikhez is eljusson a Kriston®-módszer, amely prevenciós és önfejlesztő célokon alapul.

Nem titok mennyire imádom a munkám és milyen fantasztikus érzés trénerként, a hozzám forduló embereken segíteni, és azok életminőségén javítani. A változás természetesen a tanítvány szorgalmán és a hozzáállásán is múlik!

Trénerként vállaltam, hogy a Kriston-módszer új elemeit folyamatosan elsajátítom, és a legújabb ismeretekkel rendelkezem a Kriston-módszer oktatásával kapcsolatban.

Hol találsz meg engem?

Vác, Balassagyarmat, Salgótarján, Nőtincs és vonzáskörzete

Aktuális tréningeimről az intimtorna.hu oldalon szerezhetsz bővebb információt. Nézd meg a helyszíneket és időpontokat és kattints a Jelentkezem gombra a továbbiakért.

Egyéni órákat is vállalok, ha még nem állsz készen a csoportos tanfolyamra. Telefonszámom: 06305452245

Jelentkezz következő tréningemre >>>

Mit mondanak a korábbi résztvevők?

Könyv a Kriston Intim Tornáról

Kriston Intim Torna férfiaknak – a férfierő megtartása a címéből adódóan a férfiak számára íródott. Hiszen náluk is a fiatalos, egészséges és a gyengülő férfi altestnek egyaránt gondoskodásra van szüksége, hogy jó erőben maradjon. Ugyanúgy edzést igényel, mint a has- vagy a farizom. A Kriston Intim Torna nyújtotta tudatos alhasvédelemmel a férfiak karbantarthatják és ezáltal megóvhatják azon a testrészeiket is, amelyek eddig kimaradtak a testedzésből. A napi néhány perces gyakorlatsor elvégzése észrevehetően növeli a szexuális képességet, a nemi vágyat, az erekciót, képessé tesz a magömlés idejének irányítására, fokozza húgycső és a végbél záróerejét. Jó hatású a prosztata védelmére, a megtermékenyítő képességnek és a férfihormon mennyiségének növelésére. Az aranyér, a here-vénatágulatok hatékony kiegészítő terápiája. Miközben intim testtájaidat csúcsformába hozod, önbizalmad láthatóan növekszik. A legfontosabb változás a lélekben következik be, a nők legnagyobb örömére… A rendszeres tréning kamaszkortól javasolt, egészen addig, míg jó erőben kívánsz maradni.

Gyakori kérdések

Kriston Intim Torna mozgásanyag, ami a rejtett izmaink gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztik, ebből adódóan erőssé válik a húgycső, a végbél, visszahúzódik az aranyér, megemelkedik a húgyhólyag, a végbél.

A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.

Egyéni mozgásprogramot kapsz a tréning végén és egy különleges, hatékony, rendszeres gyakorlást segítő hanganyagot.

A sikeres mozgás tanuláshoz nagyon lezser, laza, könnyed nadrágot érdemes hozni (ne szorítsa le az izmokat a hasnál, a gátnál, a combtőnél: melegítő, sportnadrág, stb.).

Zokniban vagy mezítláb leszünk. Izzadni nem fogunk, inkább befelé figyelünk. Lehet jól fog esni a hosszú ujjú felső is.

Senki nem beszél a csoportos foglalkozáson, a kérdőív kitöltésének a segítségével az oktató egyéni programot ad.

10 hét kitartó otthoni gyakorlás során akár 132%-kal növekedhet az izom zárása.